Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği; İlham Veren Kadınlar”

Dr.Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde “İlham Veren Kadınlar” temalı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Etkinliğe katılacak konuklar şu isimlerden oluşuyor: KKTC’nin ilk kadın başbakanı olmuş ve KKTC Cumhuriyet Meclisi’nin Başkanlığını yürütmüş, İç HastalıklarıUzmanı Dr.Sibel Siber; Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı, Büyüme – Gelişme ve Pediatrik Endokrinoloji Uzmanı Prof.Dr.Rüveyde Bundak; seramik sanatçısı Bedia Kale; sosyolog ve Yoga eğitmeni Özlem Var.

Başarılı kadınların hikayeleri çerçevesinde ‘kadın olmanın ortak hikayesinde’biraraya gelmenin ve kişisel hikayeler aracılığıyla kadınların birbirlerine ilham kaynağı olmalarının, güç ve cesaret vermelerinin önemi üzerine temellenen etkinliğe farklı meslek gruplarından kadın konuklar katılıyor.

8 Mart 2018, Perşembe günü, Amfi 102’de gerçekleştirilecek etkinlik saat 14:30’da başlayacaktır. Halka açık ve ücretsiz düzenlenen etkinlikte, 4kişiye “Kadın Sağlığı Check-up Paketi” hediyesi de verilecektir.

“İlham Veren Kadınlar” etkinliği, katılımcıların soruları ve ardından düzenlenecek kokteyl ile son bulacaktır.