Girne Üniversitesi, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Diş Hastanesi’nde Yeni Yıl Kutlaması

Girne Üniversitesi, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi akademik, idari ve sağlık personeli Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ve Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu’nun ev sahipliği yaptığı Yeni Yıla Merhaba Buluşması etkinliğinde bir araya geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Girne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüveyde Bundak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen DağIı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Diş Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serap Çetiner ile dekanlar, akademisyenler, hekimler, diş hekimleri, sağlık ve idari personel ile Yakın Doğu Üniversitesi’nden misafirlerin katıldığı yeni yıl kutlaması ikramlar ve müzik eşliğinde eğlenceli saatler ile devam etti.

Renkli sahnelere sahip etkinlikte katılımcılar, bir çok ilke imza attıkları ve başarılar ile dolu 2017 yılına veda ederken, bir arada olmanın verdiği güç ve yüksek moral ve motivasyon ile 2018 yılına girdiklerini, giderek büyüyen Girne Üniversitesi ailesinin üyesi olmaktan duydukları memnuniyeti ve 2018 yılı için kendileri ve kurumları için iyi dileklerini dile getirdiler.