Girne Üniversitesi, Nobel Ödüllü Bilim İnsanı Prof. Dr. Aziz Sancar’ı Ağırladı

Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Prof. Dr. Aziz Sancar Yakın Doğu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nedime Serakıncı eşliğinde Girne Üniversitesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesini Ziyaret Etti. Prof. Dr. İlkay Salihoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Aziz Sancar Girne Üniversitesi akademisyenleri ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Diş Hastanesi hekimleri ile bir araya geldi.

Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, Prof. Dr. Aziz Sancar’ı Kıbrıs’ta ve üniversitelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sayın Sancar’a ziyareti ve değerli katkıları için şükranlarını ve teşekkürlerini ifade etti. Bilimin ve araştırmanın öneminin konuşulduğu toplantıda Girne Üniversitesi değerli bir bilim insanının engin tecrübelerinden ve görüşlerinden ilk ağızdan yararlanma şansı elde etti.

Program, Prof. Dr. Aziz Sancar’ın Girne Üniversitesi kampüsünde üniversite öğrencilerinin yanı sıra bilime gönül veren her yaştan gençler ile bir araya geleceği sohbet toplantısı ile devam edecektir.