15 Kasım 2016’da Açılacak Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Personel Alımına Yönelik İlan Edilen 208 Kişilik Münhale Yapılan 550 Başvuru İçin 9 Eylül 2016 Tarihine Kadar Devam Edecek Olan Mülakatlar Başladı

15 Kasım 2016’da Hizmete Girecek Olan, Modern ve Tam Donanımlı Alt Yapısı ileGirne Bölgesi HalkınıKaliteli Sağlık Hizmetleri ile Buluşturmaya Hazırlanan Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Yapılan 550 Başvuru için Mülakatlar Girne Üniversitesi Kampüsünde Başladı. Mülakatlar 9 Eylül 2016 Tarihine Kadar Devam Edecek ve Bayram Sonrasında Sonuçlar Açıklanacak.

Yapımında sona gelinen ve tamamlanması için geri sayıma geçilen, tam teşekküllü ve tüm anabilim dallarını içerecek olan hastanenin,her türlü tıbbi donanımına ilişkin alım faaliyetleri yoğun bir şekilde devam ederken, personel istihdamı için çıkılan 208 münhale 550 başvuru yapıldı. Girne Üniversitesi’nde bugün başlayan ve 9 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek mülakat sonuçları Kurban Bayramı sonrasında açıklanacak.

“Girne Bölgesi Halkını Kaliteli ve Çağdaş Sağlık Hizmetleri ile Buluşturacak Olmanın Heyecanını Taşıyoruz”
Konuyla ilgili Girne Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’ne açıklamalarda bulunan Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail BULAKBAŞI, Düşük doz radyasyon özelliği ile güvenli ve Kıbrıs’ta kurulu en donanımlı hastane olma özelliklerini taşıyacak hastanenin, yapımı ve tıbbi donanımı ile ilgili sona yaklaşılan şu günlerde, ilk etapta 47 branşta 208 kişi istihdam edilmek üzere 550 başvuru alındığını, başvuru ile ilgili mülakatların 9 Eylül 2016 tarihine kadar devam edeceğini ve bayram tatili sonrasında başarılı olanların duyurulacağını belirtti. Prof. Dr. BULAKBAŞI, 15 Kasım, 2016’da, hizmete girecek hastanede, Girne Bölgesi halkını kaliteli ve çağdaş sağlık hizmetleri ile buluşturacak olmanın heyecanını taşıdıklarını ifade etti.