Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığından Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesine Teşekkür Belgesi

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, “Sivil Savunma, Afet ve Acil Durumlara Milli Müdahale Tatbikatı-2017”ye sağladığı kurumsal katkılardan dolayı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne Teşekkür Belgesi verdi.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi’nin imzası ile verilen Teşekkür Belgesinde şu ifadelere yer verildi:

“Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığının koordinesinde, 25 ve 26 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen, ‘Sivil Savunma Afet ve Acil Durumlara Milli Müdahale Tatbikatı-2017”nin başarılı bir şekilde icra edilmesinde ve planlanan hedeflere ulaşılmasında sağladığınız kurumsal katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.”

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nail Bulakbaşı, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı tarafından verilen Teşekkür Belgesine istinaden yaptığı kısa açıklamada, toplumsal ortak faydaya yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalara destek vermekten duydukları mutluluğu ifade ederek, sivil toplum örgütlerine, kurum ve kuruluşlara bu kapsamdaki desteklerinin devam edeceğini kaydetti.