Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Sedef Tunaoğlu Hastanemizde Hasta Kabulüne Başlıyor

Açıldığı günden bu yana ülkemize ve Girne bölgesine uzman kadrosu ve üstün teknik donanımıyla hizmet veren hastanemiz farklı branşlardan deneyimli doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Bu çerçevede, Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Sedef Tunaoğlu 25 Ekim cuma gününden itibaren ayda bir gün Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başlıyor.

Prof.Dr. Sedef Tunaoğlu , Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 1979 yılında bitirdikten sonra uzmanlık eğitimini Gazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda yapmıştır. Tunaoğlu yan dal uzmanlığını ise gene Gazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda Çocuk Kardiyolojisi üzerine tamamlamıştır. Uzmanlık sonrası eğitimlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdüren Prof.Dr. Sedef Tunaoğlu 1993 yılında doçentlik ve 2000’de profesörlük ünvanlarını almıştır.

Ulusal ve uluslararası kuruluşlara üyeliği ve aktif görevleri olan Prof. Dr. Sedef Tunaoğlu’nun çok sayıda yazılı ve sözlü bildirisi bulunmaktadır.