Pediatrik Nefrolog ve Romatolog Prof. Dr. Ayşe Öner Hastanemizde Hasta Kabülüne Başlıyor

Açıldığı günden bu yana ülkemize ve Girne bölgesine uzman kadrosu ve üstün teknik donanımıyla hizmet veren hastanemiz farklı branşlardan deneyimli doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Bu çerçevede, Pediatrik Nefrolog ve Romatolog Prof.Dr. Ayşe Öner 22 Şubat Cuma gününden itibaren ayda bir gün Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başlıyor.

Prof.Dr. Ayşe Öner, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni 1975 yılında bitirdikten sonra uzmanlığını Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi’nde çocuk hastalıkları üzerine yapmıştır. Öner, yan dal uzmanlığını ise Londra Üniversitesi Guy’s Hospital ve Hacettepe Üniversitesi’nde pediatrik nefroloji üzerine tamamlamıştır. 1990 yılında doçentlik ve 1997’de profesörlük ünvanlarını almıştır.

Ulusal ve uluslararası kuruluşlara üyeliği olan Prof. Dr. Ayşe Öner’in çok sayıda yazılı ve sözlü bildirisi ile makalesi de bulunmaktadır.