Memnuniyet Mektubu – Ayten Gören ve Ali Gören

Syg,
19.11.2020

Bizler Ayten Gören (hasta) ve Ali Gören (refakatçi) 9.11.2020 tarihinde hastaneye yatışımızdan itibaren hastane yetkililerinden, sağlık personeline, doktorlardan, hemşirelere, hasta bakıcılara, hizmetlilere kadar tüm çalışanların yoğun ilgi ve duyarlılığı ile kucaklandık. Rahatsızlığımız gereği karamsar olarak geldiğimiz bu hastanede gördüğümüz bu sevgi ve hoşgörü ortamı bizi inanılmaz ölçüde moralize etmiş kendimizi iyi hissetmemizi sağlamıştır. Daha ilk günden yatışımızla ilgilenen sevk biriminden Sonay hanımın güleryüzlü umut veren yaklaşımı, ardından gerek mesleki tecrübesi gerekse babacan yaklaşımı ile Prof.Dr. Müfit Cemal Yenen ve hemşirelerinin yaklaşımı nitelikli bir ekiple birlikte olduğumuzu hissettirerek güven duygumuzu doruğa çıkarmıştır. Anne sıcaklığıyla her zaman yanımızda olan Yrd. Doç.Dr. Tijen Ataçağ’ın varlığı da büyük şansımızdı. Bu vesile ile tedavimiz sürecince her türlü desteği sağlayan Prof.Dr. Müfit Cemal Yenen’e , Yrd. Doç.Dr.Tijen Ataçağ’a, Doç.Dr. Eyüp Yaycı’ya sevk biriminden Sonay hanıma her zaman ilgilenip soran hasta hakları sorumlusu Ayşegül hanıma özveri ile ilgilenen tüm hemşire, hasta bakıcı ve hizmetlilere yürekten teşekkür ederiz.İyi ki varsınız.

Ayten Gören
Ali Gören