“Bindayı School Öğrencilerinden Hastanemize Anlamlı Ziyaret “

Bindayı School öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 4-6 yaş grubu ana sınıf öğrencisi 30 çocuğun katıldığı ziyarette öğretmen ve öğrencilere, aralarında Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı’nın da bulunduğu doktorların yanı sıra hastanenin sağlık ve idari personeli eşlik etti.

Öncelikle Çocuk Polikliniği’ni ziyaret eden çocuklar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nilüfer Galip Çelik’ten, daha sonra geçtikleri Acil Servis’te ise Acil Tıp Uzmanı İpek Gülin Ağar’dan bilgi aldılar, bazı tıbbi aletleri ve ambulansı yakından tanıyarak, kullanımlarına dair yerinde gözlem yaptılar.

Bindayı School öğretmen ve öğrencileri ziyaretlerinin sonunda Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı’nın nezdinde bütün hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak çiçek takdim ettiler.

Bulakbaşı, bu tür ziyaretlerin kendilerini her zaman çok mutlu ettiğini söyledi ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tıp Bayramı’nda kendilerini yalnız bırakmayan Bindayı School öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini sundu.